Korca
Email / Phone info@hanipazarit.com +355 69 70 10 055

Dhomat e Hotelit

Hani i Pazarit është një vend ideal për tu qetësuar dhe kaluar një fundjavë të mrekullueshme duke shijuar të gjitha shërbimet cilësore që ofron hoteli. Një butik hotel me 22 dhoma dhe një suitë të cilat ofrojnë një akomodim elegant me të gjitha konfortet. Ky han është simboli i elegancës dhe bukurisë, klasit dhe komoditetit, vendi i detajeve që e bëjnë padyshim të veçantë dhe të spikatur, si një strukturë që shkon deri në nivelet e një vepre arti. Ndërthurja e stilit neoklasik dhe modern bën që dhomat të mos ngjasojnë me njëra-tjetrën .

Sherbimet Tona

Restoranti synon të promovojë produktet e zonës, duke sjellë menunë tradicionale korçare me një frymë moderne. Mbrëmjet e fundjavës, kthehen në festa me kitarat dhe serenatat korçare. Mëngjesi ofrohet me një shumëllojshmëri produktesh dhe diversitet shijesh.
Bari 24 orësh iu ofron klientëve një ambjent relaksues tek i cili mund të shijoni larminë e pijeve premium të shërbyera me profesionalizëm.